Marianne Design

Marianne Design BV is opgericht in 1994 door Marianne Perlot. Marianne heeft een opleiding als vakleerkracht handvaardigheid. In 1989 is zij begonnen met het schrijven van creatieve boeken. Ook begeleidt zij nu nog steeds auteurs bij het schrijven van hobbyboeken. Sinds 1994 heeft Marianne zich toegelegd op het ontwikkelen van nieuwe hobby’s en de bijbehorende hobbyproducten, die zij ook zelf op de markt brengt. Het is fantastisch om te zien hoeveel creativiteit er in mensen zit en hoeveel plezier zij aan hun hobby beleven!

Iedere maand brengt Marianne Design een nieuwe collectie op elkaar afgestemde producten uit.
Het gamma omvat
- Clear stamps
- 3-D vellen
- Creatables
- Craftables
- Designables
- Accessoires zoals lintjes, knoopjes, kantjes, enz

 

Marianne Design heeft een Angel Policy, dat wil zeggen: je bent vrij om alle producten van Marianne Design te gebruiken voor het maken van wenskaarten en andere werkstukken voor eigen gebruik. Je kunt afbeeldingen van deze wenskaarten en werkstukken laten zien op je website, blog, forum enz.

Wij ontwerpen alle producten met veel zorg en speciaal voor jou zodat je zelf ook mooie wenskaarten kunt maken en plezier aan deze leuke hobby kunt beleven. Je mag de door jou gemaakte wenskaarten en werkstukken verkopen, zolang het niet op een commerciële basis is. Dat wil zeggen, zolang je alles zelf maakt en er niet meer dan 50 stuks per ontwerp zelf verkoopt via een lokale beurs.

Op alle afbeeldingen van stempels, Creatables, Designables, paperblocs en knipvellen rust een copyright van Marianne Design en de ontwerpster die ze exclusief voor Marianne Design heeft ontworpen.

Het is niet toegestaan:
afbeeldingen van stempels, Creatables, Designables, paperblocs of knipvellen te vermenigvuldigen en te koop aan te bieden op welke manier dan ook, deze afbeeldingen (geheel, gedeeltelijk of bewerkt) via internet (gratis dan wel tegen betaling) aan te bieden om te laten printen.

Heb je vragen neem gerust contact op (marianne @mariannedesign.nl) . Heb je iets heel bijzonders gemaakt dat je graag wilt laten zien, neem dan ook contact op, wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe toepassingen van onze producten en fraaie werkstukken, die gemaakt zijn met onze producten.