Blogs

Aankopen bij Dhondt - Crea Beau

Verleden jaar werd de B2B van Dhondt Hobby Products overgenomen door Unicraft

Bent u handelaar, dan kan u verder op de B2B site https://shop.dhondthobby.com/ uw aankopen doen als vroeger, u kan ook aankopen op de site van Unicraft http://www.unicraft.be.

Bent u particulier, dan kan u aankopen op de site van Crea Beau, die de resterende stock overgenomen heeft en die uitverkoopt aan discount prijzen

Wij verhuizen

In oktober 2018 heeft Dhondt Hobby Products bvba zijn werkzaamheden verkocht aan Colpaert-Van Leemputten/La Fourmi

Voor het ogenblik (december 2019) is La Fourmi aan het verhuizen naar een groter magazijn, en worden de werkzaamheden terug aangevat op 6 januari 2020

Jan en Liliane en het volledig team van Dhondt Hobby Products willen hierbij nogmaals de vele klanten bedanken voor de jarenlange, goede samenwerking.

Nu tot 70 % korting

Eind van de maand gaat Start to Create onherroepelijk dicht.

Tot eind van de maand zijn er uitzonderlijke kortingen van 70 % op alles.

Profiteer nu van deze fantastische prijzen, goekoper kan niet. Koop aan Chinese prijzen.

Korting ook voor handelaren op de publieksprijs en op alle producten in voorraad.

70 korting    we are open

Najaarsvakbeurs Kreavak 16 - 17 september

Expo Houten - 16 en 17 september 2018

De NajaarsVakbeurs KreavaK is de vakbeurs in hobbymaterialen, sieraden, kunst en hobbyverf, mode-stoffen, fournituren, quiltstoffen, poppen, scrapbooken, kunstenaars benodigdheden en nog veel meer. Op de vakbeurs KreavaK is een groot assortiment aan producten vertegenwoordigd. Als retailer hoeft u dus nog maar één beurs te bezoeken om de nieuwste producten te zien en contacten te onderhouden met uw leveranciers. U bent van harte uitgenodigd op onze stand n° 175.

Creashrink zilver en goud

Creashrink krimpfolie wordt 9 keer dikker en 3 keer kleiner bij 150 graden in de keukenoven. De folie kan gewoon met een schaar geknipt worden. Kleuren met permanentmarkers. Maak je eigen sleutelhangers, magneetjes, sieraden, hangertjes, oorbellen, cadeautjes, labeltjes en nog veel meer!
Inhoud: 4 vellen in A4 formaat  incl. gebruiksaanwijzing !

Chameleon Pens display

Unieke Chameleon displays !

Inhoud : 18 x 5 pen sets , 18 x color tops , 3 x 22-pen sets, 4 potloden sets (mogen vervangen worden door extra 22-pennen sets)

Meer info via mail naar sales@dhondthobby.com

Nieuw : Cricut Maker

 

  

Kom deze wonderbaarlijke snijmachine ontdekken. Snijdt door honderden materialen van delicate stof en papier tot leder en matboard. Met het roterende mes snij je door alle stoffen. Daarnaast is er ook een mesje dat snijdt door de zwaardere materialen tot 2,4 mm. Met de eenvoudige ontwerpapplicaties kan je makkelijk je eigen ontwerpen maken. Deze machine snijdt alles wat de Explore familie aankan en nog véél meer !

Mod Podge starter set

De Mod Podge Starter Set bevat : 5 flesjes van 59 ml van volgende Mod Podge

*Sparkle
*Gloss
*Matte
*Outdoor
*Paper Mod Podge

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs